A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 н.р. в Антонінській СТГ

Проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 н.р. в Антонінській СТГ

На виконання наказу відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради від 03.01.2023р. №4 «Про організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 навчальному році», відповідно до Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 року № 845, з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді 19 травня 2023 р. відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради організовано та за участі усіх закладів загальної середньої освіти Антонінської СТГ проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» (далі – гра) з дотриманням законодавства України про введення воєнного стану та в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусною інфекцією SARS-CoV-2 на базі ДОТ «Подолянчик» смт Антоніни.

15:40 22.05.2023

Наш пошук і творчість — тобі, Україно!

Наш пошук і творчість — тобі, Україно!

З 20 березня по 14 квітня 2023 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласну заочну виставку-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!». Метою заходу було залучення дітей до науково-технічної творчості, пропаганда та популяризація досягнень дитячих колективів з науково-технічної, пошуково-конструкторської діяльності, а також раціоналізації та винахідництва.

15:54 19.05.2023

Державні аудитори Хмельниччини  за січень – квітень 2023 року забезпечили відшкодування втрат на 4,5 млн грн фінансових і матеріальних ресурсів

Державні аудитори Хмельниччини за січень – квітень 2023 року забезпечили відшкодування втрат на 4,5 млн грн фінансових і матеріальних ресурсів

Державні аудитори Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області від початку поточного року провели 135 заходів державного фінансового контролю, за результатами яких задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 6,5 млн грн та виявлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 164,7 млн грн. Матеріали 13 контрольних заходів передано правоохоронним органам, які розпочали 1 досудове розслідування. За цей період складено 15 протоколів про адміністративні правопорушення та притягнуто 6 посадових осіб до адміністративної відповідальності. Фінансову санкцію застосовано до одного об’єкту контролю. За усіма заходами державного фінансового контролю за чотири місяці сума відшкодованих втрат перевищує 4,5 млн грн, з яких понад 4,4 млн грн – незаконні витрати. Аудитори у сфері закупівель під час моніторингів 112 процедур закупівель виявили порушень законодавства на суму майже 153,1 млн грн. Зокрема, попереджено порушення в 39 випадках на суму 64,1 млн грн, наприклад, розірвано 26 договорів закупівель на суму 50,2 млн грн. За зверненнями правоохоронних органів у рамках відкритих кримінальних проваджень державні аудитори як спеціалісти надали 24 консультації і виявили факти порушень, що призвели до втрат понад 11,6 млн грн, через що 5 особам вручено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Завдяки виконанню об’єктами контролю 7 пропозицій за результатами проведених державних фінансових аудитів досягнуто понад 14,5 млн грн економічного ефекту. Під час державного фінансового аудиту також задокументовано втрат на понад 8,1 млн грн внаслідок неефективних управлінських дій, вчинених підконтрольною установою. Довідково. У Державній аудиторській службі України та її міжрегіональних територіальних органах (офісі та його управлінні) діє телефон «гарячої лінії» щодня відповідно до режиму роботи Держаудитслужби. Про випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна можна повідомляти за номерами: (044) 425-80-30 – Державна аудиторська служба України; (032) 255-39-46 – Західний офіс Держаудитслужби; (0382) 76-57-56 – Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.

14:24 17.05.2023

ВІТАЄМО

ВІТАЄМО

Творчість розвиває життєстійкість, дозволяє школярам відчути себе сильнішими та почуватися комфортніше.  Саме так почувають себе учні та вчителі Корчівської ЗОШ І-ІІІ ст., які є завжди активними учасниками різноманітних фестивалів та конкурсів.

14:22 17.05.2023

ВІТАЄМО

ВІТАЄМО

Протягом квітня - травня 2023 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний мистецько-фольклорний конкурс «Україна в серці».

11:19 17.05.2023

Послуги для внутрішньо переміщених осіб  від служби зайнятості

Послуги для внутрішньо переміщених осіб від служби зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Зверніть увагу, щоб скористатися деякими послугами, не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема - підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо.

09:49 17.05.2023

ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” до та під час воєнного стану здійснює щоденний моніторинг показників радіаційного фону та якості питної води.

ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” до та під час воєнного стану здійснює щоденний моніторинг показників радіаційного фону та якості питної води.

Після терористичної атаки 13 травня 2023 року фахівці установи провели дослідження на вміст шкідливих речовин у повітрі, перевірку якості води, грунту та радіаційного фону. У результаті проведених лабораторних досліджень виявлено, що вміст шкіливих речовин у атмосферному повітрі на межі санітарно-захисних зон не перевищує допустимих значень. Аналіз якості води, грунту та радіаційного фону перебуває в межах допустимих показників. Таким чином, загрози для життя населення немає.

09:47 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора