A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗА ЯКИХ УМОВ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ  НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД?

ЗА ЯКИХ УМОВ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД?

З травня 2023 року Пенсійний фонд України призначить житлові субсидії на неопалювальний період для більшості домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому опалювальному періоді.

15:22 15.05.2023

ЕКСТЕРИТОРІАЛЬНІСТЬ В ОБСЛУГОВУВАННІ: ЗВЕРТАТИСЬ МОЖНА ТУДИ, ДЕ ЗРУЧНО

ЕКСТЕРИТОРІАЛЬНІСТЬ В ОБСЛУГОВУВАННІ: ЗВЕРТАТИСЬ МОЖНА ТУДИ, ДЕ ЗРУЧНО

Пенсійний фонд України активно розвиває напрямок надання послуг громадянам дистанційно – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Для спрощення доступу розроблено і мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.

15:18 15.05.2023

До уваги!

До уваги!

ГУ ПФУ в Хмельницькій області is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Вебінар для страхувальників - ГУ ПФУ в Хмельницькій області's Zoom Meeting Time: May 16, 2023 10:00 Helsinki Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/4149041133?pwd=UmtpYlBDeWdnL2dPZU1VN2JEcXoyUT09 Meeting ID: 414 904 1133 Passcode: 21318350

10:49 12.05.2023

12 травня - Міжнародний день здоров’я рослин

12 травня - Міжнародний день здоров’я рослин

Щоб привернути увагу суспільства до важливості рослинного світу в екосистемі планети, Організацією Об’єднаних Націй оголошено 12 травня- Міжнародним днем здоров’я рослин (МДЗР). Основні причини встановлення Дня здоров’я рослин полягають у тому, що рослини є основою життя на планеті Земля. Вони забезпечують кисень для дихання, їжу для тварин та людей, а також є важливим елементом в екосистемі. Опіка рослин є важливим елементом екологічного розвитку та забезпечення життєвої активності на планеті. Здоров’я рослин має вирішальне значення також і для сільського та лісового господарства. Здорові рослини мають важливе значення для продовольчої безпеки, оскільки вони забезпечують необхідні поживні речовини для споживання людиною та годівлі тварин. Вони також сприяють виробництву біопалива, ліків та інших основних продуктів. День здоров’я рослин нагадує про необхідність збереження та захисту рослинного світу для майбутніх поколінь. Адже рослини становлять 80 % їжі, яку споживає людство.

09:59 12.05.2023

Краєзнавча конференція учнівської молоді «Україна пам’ятає і Світ не забуде»

Краєзнавча конференція учнівської молоді «Україна пам’ятає і Світ не забуде»

05 травня 2023 року в читальному залі Комунального закладу «Центральна бібліотека Антонінської селищної ради» відбулася краєзнавча конференція здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади, що стала підсумком краєзнавчої акції учнівської молоді «Україна пам’ятає і Світ не забуде», започаткованої для реалізації завдань Указу Президента України «Про заходи у зв’язку з 90-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу».

09:56 12.05.2023

Вітаємо

Вітаємо

Щирі вітання Франчук Тетяні, учениці Антонінської школи мистецтв, клас скрипки (викладач Ковальчук Ю.В.), переможниці Тематичного дитячого онлайн-конкурсу до дня народження Т.Г.Шевченка. 

16:53 10.05.2023

Як приватизувати земельну ділянку під житловим будинком?

Як приватизувати земельну ділянку під житловим будинком?

На період дії воєнного стану забороняється безоплатна передача земель державної та комунальної власності у приватну власність. 19 листопада 2022 року набув чинності Закон України №2698-IX, яким були внесені зміни до Земельного кодексу. Одна з головних змін – дозвіл на безоплатну передачу земельних ділянок у приватну власність власникам розташованих на таких земельних ділянках об’єктів нерухомого майна (будівель, споруд). Якщо Ви маєте неприватизовану земельну ділянку під житловим будинком, то маєте право оформити її у власність. Для приватизації такої земельної ділянки необхідно пройти кілька етапів: 1. Виготовлення технічної документації для встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Для розробки такої документації необхідно звернутися до сертифікованих інженерів-землевпорядників та укласти договір на виконання робіт із виготовлення техдокументації. За результатами вищевказаних робіт замовнику видається: технічна документація на земельну ділянку; диск з технічною документацією у електронній формі та документом, що містить відомості про результати робіт із землеустрою, які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру.

16:51 10.05.2023

Ринок праці Хмельниччини

Ринок праці Хмельниччини

У січні-квітні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 11,4 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 1484 роботодавці. В базі даних Хмельницької ОСЗ налічувалось 5,3 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці у вакансіях - 9313 грн. Понад 60% вакансій припадають на робітничі професії. Популярними залишаються професії: лікарів, швачок, водіїв автотранспортних засобів, продавців продовольчих товарів, кухарів, інспекторів пенітенціарної системи, бухгалтерів, економістів, інженерів. За 4 місяці 2023 року: - 2,4 тис. осіб працевлаштовано; - 201 особа була залучена до громадських та інших робіт тимчасового характеру; - 466 осіб проходили професійне навчання; - 18 осіб отримали ваучер на навчання. За результатами оцінки бізнес-плану та проведеної співбесіди, з початку року Державний центр зайнятості ухвалив позитивне рішення щодо надання мікрогрантів 25 особам, які будуть провадити підприємницьку діяльність у Хмельницькій області. Станом на 1 травня 2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,2 тис. осіб, в тому числі 66 учасників УБД, 327 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб. 73,6% - жінки; 46,7% - мешканці сільської місцевості; 24,1% - молодь віком до 35 років. На одну вакансію претендували 2 безробітних осіб.

16:50 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора