A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо

Вітаємо

Підведено підсумки обласної заочної виставки - конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка проводилась на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

13:36 09.05.2023

Вітаємо

Вітаємо

27 квітня 2023 року відбувся ІІ  етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів здобувачів освіти 6-8 класів «Перший крок у науку». Антонінську селищну територіальну громаду представляли 4 здобувачі освіти. Приємно відзначити, що всі учні зайняли призові місця у конкурсі.

10:34 09.05.2023

Вітаємо

Вітаємо

27-28 квітня 2023 року у Хмельницькому обласному центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді відбувся обласний конкурс звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для молодшої вікової групи. На обласний етап конкурсу надіслано 2 роботи роїв молодшої вікової групи від Антонінської СТГ.

11:09 04.05.2023

Державні аудитори Хмельниччини задокументували втрати, завдані Комунальному підприємству комбінат комунальних підприємств  Старокостянтинівської міської ради

Державні аудитори Хмельниччини задокументували втрати, завдані Комунальному підприємству комбінат комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради

Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області у І кварталі 2023 року проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства комбінат комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради (КП ККП) за період 01.01.2019 року по 31.12.2022 року. Ревізією встановлені порушення законодавства, що призвели до втрат фінансових ресурсів на загальну суму 0,8 млн грн. До недоотримання КП ККП коштів на суму 13,9 тис. грн призвело нарахування плати за вивезення та утилізацію твердих побутових відходів (ТПВ) у розмірах, менших ніж передбачено умовами договорів. Втрати фінансових ресурсів КП ККП на загальну суму 373 тис. грн зумовила зайва оплата завищених підрядниками вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт. В ході проведення ревізії частину порушень усунуто на суму 230,1 тис. грн. Необґрунтоване (у порушення норм чинного законодавства про публічні закупівлі без наявності підтвердних документів) збільшення постачальником ціни на нафтопродукти призвело до зайвої сплати коштів на суму 412,4 тис. грн. Непроведення своєчасної претензійно-позовної роботи КП ККП стосовно фізичної особи-підприємця, яким не поставлено оплачений комунальним підприємством товар, спричинило втрати активів на суму 8,0 тис. грн. Нестягнення зі споживачів-боржників коштів за надані послуги з вивезення та утилізації ТПВ призвело до їх фактично безоплатного надання та втрати комунальним підприємством доходів на суму 17,3 тис. грн. Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області надіслано КП ККП вимогу про усунення виявлених порушень законодавства. Матеріали ревізії передано правоохоронним органам. Слід зазначити, що вказані порушення – не єдині, зафіксовані у Старокостянтинівській громаді. Проведеною наприкінці минулого року перевіркою закупівель Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради було встановлено порушення, що призвели до зайвого витрачання бюджетних коштів внаслідок завищення підрядниками обсягів та вартості виконаних ремонтно- будівельних робіт, на суму 1,1 млн грн, а також порушення вимог законодавства про закупівлі.

09:22 04.05.2023

Вітаємо

Вітаємо

З метою виявлення, розвитку творчої,  інтелектуально здібної та обдарованої молоді, зацікавленої у дослідженні екології, вивченні та збереженні біологічного різноманіття навколишнього природного середовища з використанням комп’ютерних технологій, розвитку позитивного ставлення до навколишнього світу, залучення здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти до еколого-просвітницької роботи Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді протягом квітня 2023 року був проведений  обласний конкурс екологічної інфографіки «Збережемо довкілля Хмельниччини».

09:49 03.05.2023

Вітаємо

Вітаємо

З метою виявлення, розвитку творчих та інтелектуально здібних і обдарованих дітей, поглибленого вивчення фізики та природних явищ, розвитку позитивного ставлення до навколишнього світу, стимулювання та пропагування науково-дослідницької й експериментальної роботи серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді протягом квітня 2023 року був проведений  обласний дистанційний конкурс проєктів «ЕнштейніУС».

09:46 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора