A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ

ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ

Порядок проведення перерахунку пенсій особам, які продовжують працювати, встановлено частиною четвертою статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування“.

09:29 21.04.2023

ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ В «ДІЇ»

ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ В «ДІЇ»

Пенсіонери тепер можуть не носити пенсійне посвідчення із собою. Сьогодні пенсійне посвідчення є доступним для громадян у вигляді цифрового документу у мобільному застосунку “Дія”. 

09:27 21.04.2023

ОПУБЛІКОВАНО ЗАКОН УКРАЇНИ ВІД 20.03.2023 № 2981-ІХ “ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІНИ ДО  ЗАКОНУ УКРАЇНИ “ПРО ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ ПЕНСІЙНЕ СТРАХУВАННЯ“ ЩОДО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ ОСОБАМ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНІЙ ТЕРИТОРІЇ АБО  НА ТЕРИТОРІЇ, ДЕ

ОПУБЛІКОВАНО ЗАКОН УКРАЇНИ ВІД 20.03.2023 № 2981-ІХ “ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІНИ ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ “ПРО ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВЕ ДЕРЖАВНЕ ПЕНСІЙНЕ СТРАХУВАННЯ“ ЩОДО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ ОСОБАМ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНІЙ ТЕРИТОРІЇ АБО НА ТЕРИТОРІЇ, ДЕ

Закон врегульовує питання визначення строків, з яких призначаються пенсії особам, які не змогли вчасно звернутись за призначенням пенсії у зв’язку з проживанням на території, де ведуться бойові дії або на тимчасово окупованій території.

09:10 21.04.2023

Всеукраїнський тиждень імунізації

Всеукраїнський тиждень імунізації

Цього року Всеукраїнський тиждень імунізації буде проводитись з 23 по 29 квітня з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Спочатку цей захід називався Європейської тижнем імунізації і охоплював, відповідно, тільки країни Старого Світу,  поступово до нього приєдналися й інші континенти. Щорічно, починаючи з 2005 року, в Україні проходить Всеукраїнський тиждень імунізації.

09:35 20.04.2023

НАДМІРУ ВИПЛАЧЕНА СУБСИДІЯ: КОЛИ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ТА В ЯКИХ РОЗМІРАХ

НАДМІРУ ВИПЛАЧЕНА СУБСИДІЯ: КОЛИ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ТА В ЯКИХ РОЗМІРАХ

Житлова субсидія є безповоротною адресною державною соціальною допомогою споживачам, які самотужки не можуть розраховуватися за житлово-комунальні послуги, оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком, комунальні послуги, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

09:32 20.04.2023

ДОПОМОГА ПО ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГАХ ЖІНКАМ, ЯКІ ПРОВАДЯТЬ  НЕЗАЛЕЖНУ ПРОФЕСІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ, НАДАЄТЬСЯ ЗА УМОВИ СПЛАТИ ВНЕСКІВ

ДОПОМОГА ПО ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГАХ ЖІНКАМ, ЯКІ ПРОВАДЯТЬ НЕЗАЛЕЖНУ ПРОФЕСІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ, НАДАЄТЬСЯ ЗА УМОВИ СПЛАТИ ВНЕСКІВ

В Україні право на страхові виплати за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (допомога по вагітності та пологах належить саме до таких виплат) мають застраховані особи (Закон України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”).

09:29 20.04.2023

ДОБРОВІЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ: ПРОСТО І ЗРУЧНО

ДОБРОВІЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ: ПРОСТО І ЗРУЧНО

Наприкінці минулого року в Україні ухвалено закон, який спрощує механізм добровільної участі громадян у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні: без паперової тяганини, без відвідування державних установ.

09:27 20.04.2023

Фахівці ради взяли участь в сесії із налагодження міжнародного співробітництва

Фахівці ради взяли участь в сесії із налагодження міжнародного співробітництва

Асоціація міст України провела низку інформаційних онлайн-сесій із налагодження міжнародного співробітництва територіальними громадами України у рамках Проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво», що фінансується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) у рамках Підтримки реформи децентралізації в Україні (U-LEAD з Європою. Фаза II).

14:51 18.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора