A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Зміни до заповнення реквізиту "Призначення платежу"

Зміни до заповнення реквізиту "Призначення платежу"

З метою врегулювання механізму сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022 затверджено наказ Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148 «Про затвердження Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх поверненню», який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28 березня 2023 року за №528/3958 та набирає чинності з 01 квітня 2023 року (далі - Порядок №148). Цим наказом передбачено, що платники під час сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску з 01 липня 2023 року використовують виключно структурований формат реквізиту «Призначення платежу», який включає заповнення тільки двох обов'язкових полів, а саме «Код виду сплати» та «Додаткова інформація запису». Це не стосується платників єдиного рахунку.

09:39 06.04.2023

Компанія "SEO.UA" оголошує конкурс “Ми самі творимо своє майбутнє”

Компанія "SEO.UA" оголошує конкурс “Ми самі творимо своє майбутнє”

Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з просування сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 

10:33 03.04.2023

31 березня проходив обласний збір лідерів учнівського самоврядування в рекреаційному центрі "Берег надії", який об'єднав 42 лідери із 20 територіальних громад Хмельниччини

31 березня проходив обласний збір лідерів учнівського самоврядування в рекреаційному центрі "Берег надії", який об'єднав 42 лідери із 20 територіальних громад Хмельниччини

29 березня - 31 березня проходив обласний збір лідерів учнівського самоврядування в рекреаційному центрі "Берег надії", який об'єднав 42 лідери із 20 територіальних громад Хмельниччини. В зборі прийняли участь лідери учнівського самоврядування Антонінської територіальної громади: учениці 10 класу Антонінського ліцею Ленюк Іванна та Танчук Вікторія, а також координатор учнівського самоврядування, заступник директора з виховної роботи Антонінського ліцею, Козютинська Наталія Юріївна. Розпочалась робота лідерів із цікавої і пізнавальної екскурсії музеєм історичної мініатюри. Відкриття збору директором ХОЦНТТУМ Михайлом Маринюком та завідувачкою навчально- методичним відділом художньо-естетичного виховання школярів Інною Стельмах , захоплююча теренова гра «Прикордонники», гра «Лазертаг», святкова дискотека з ді- джеєм, неймовірно цікаві тренінги « Досвід мужніх України», знайомство з найновішими видами зброї та військової амуніції від військової організації, «Бойове братерство України», «Школа лідерства», командна гра «Гідні бути Українцям», ранкові руханки, смачна кухня, багато нових знайомств з однолітками, безцінний досвід та море позитивних емоцій все це отримали учасники збору. Спільне фото на згадку про чудову зустріч! Дякуємо "Берегу надії", директору Андрію Гулько за гостинність і турботу! Дякуємо!!! Організаторам - за змістовне наповнення програми; керівництву Антонінської територіальної громади за підтримку та довіру; лідерам - за щирість, тямущість, толерантність і активність! Доземно вклоняємося воїнам ЗСУ за можливість проведення таких заходів. Дякуємо всім, хто був з нами ці три неймовірні дні!

14:11 31.03.2023

Засідання виконавчого комітету селищної ради

Засідання виконавчого комітету селищної ради

30 березня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Антонінської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Анатолія Оцалюка та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Тетяни Олійник.

10:12 30.03.2023

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України»

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України»

Друзі, ми оголошуємо 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми вже дев’ятий місяць повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.

10:44 29.03.2023

Реорганізація  Хмельницької обласної служби зайнятості

Реорганізація Хмельницької обласної служби зайнятості

Відповідно до наказу Міністерства економіки України від 02.11.2022 року №4325 «Про утворення філій регіональних центрів зайнятості Державного центру зайнятості» у Хмельницькій обласній службі зайнятості створено 3 філії, а саме:

09:58 29.03.2023

Добірка корисних посилань від Державної служби зайнятості   для тих, хто цікавиться мікрогрантами  на розвиток або створення власної справи

Добірка корисних посилань від Державної служби зайнятості для тих, хто цікавиться мікрогрантами на розвиток або створення власної справи

Подати заявку в Дія можна прямо зараз: https://is.gd/KT7RoW; Покрокова інструкція як подати заявку https://is.gd/fYJFb6; Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу https://is.gd/WaZDFr; Порядок проведення оцінювання заяв, критеріїв оцінювання та необхідної кількості балів https://is.gd/zfnCFc; Анонси заходів з мікрогрантів, які здійснюються службою зайнятості, де ви можете отримати допомогу для складання бізнес-плану https://is.gd/S6zHKQ; Дієві поради від фахівців, які допоможуть уникнути помилок та скористатись усіма можливостями програми «Власна справа» https://is.gd/Pyn5bl; Інформація щодо організації навчання (на платній основі) з програми «Власна справа», які здійснюють заклади освіти служби зайнятості  https://is.gd/Ub7Av. Заявку на навчання можна подати онлайн https://is.gd/hhx2Tb; Онлайн-допомога служби у Телеграм, де ви завжди зможете отримати пораду або консультацію: https://is.gd/TVZM2b; Контакти та режим роботи центрів зайнятості ДСЗ https://is.gd/5OBw38.

11:33 28.03.2023

Час наводити порядок!

Час наводити порядок!

Дорогі жителі Антонінської громади, повідомляємо вам про те, що за ініціативи селищного голови Анатолія Оцалюка стартувала акція «Зробимо громаду чистою разом!»

15:17 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора