A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Презентація бібліографічного покажчика "Український фольклор і епос у фондах Хмельницької ОУНБ"

15 лютого у велике свято Стрітеня Господнього у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація бібліографічного покажчика "Український фольклор і епос у фондах Хмельницької ОУНБ". На презентацію видання було запрошено дитячий зразковий фольклорний гурт "Родовід" Антонінської школи мистецтв, керівник Тетяна ПІДБЕРЕЗНА. Колектив  продемонстрував традиційне використання фольклору  у своїй діяльності, співали веснянок, весну закликали, грали у грушку, пускали жайворонків... Дякуємо учасникам колективу та Тетяні Володимирівні ПІДБЕРЕЗНІ за високий рівень підготовки своїх вихованців, повернення до  витоків народної творчості, вивчення та популяризації фольклору, постійний творчий пошук!

16:49 15.02.2023

Фінансові механізми підтримки роботодавців

10 лютого 2023 року, Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 2622-IX.     

15:58 15.02.2023

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ). 

15:53 15.02.2023

ВІТАЄМО

Протягом січня місяця на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  з метою популяризації творчої спадщини Т. Г. Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів, було проведено ІІІ (обласний) етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду у конкурсі приймалися роботи на тему: "Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!" у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

21:10 13.02.2023

Вітання !

Вітання учениці Антонінської школи мистецтв – ФРАНЧУК Інні (викладач – Волицька Є.Ю.), яка взяла участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Zimni pohadka» (Чеська республіка, м. Прага), та здобула диплом Лауреата ІІ ступеня.

21:04 13.02.2023

Вітаємо з перемогою у конкурсі

Вітаємо Кременчуківський сільський Будинок культури за зайняте І місце у номінації «Краща група у соціальній мережі Facebook СБК, СК» в обласному конкурсі «На кращий веб-сайт, інтернет-сторінку, групу та блог (у соціальній мережі) клубного закладу». Дякуємо за участь у конкурсі! Бажаємо подальших перемог!

20:59 13.02.2023

Турнір з гандболу пам’яті Л.П. Данилюка

11 лютого 2023 року у спортивному залі Антонінської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з гандболу присвячений пам’яті директора Антонінської ДЮСШ Леоніда Петровича Данилюка серед юнаків 2007 року народження. У змаганнях взяли участь чотири команди з Антонін, Красилова та Волочиська. Учасники змагань отримали позитивні емоції та розрядку. У підсумку грамотами, медалями та кубками нагороджено: І місце – команда Красилівської ДЮСШ – 1; ІІ місце – команда Антонінської ДЮСШ; ІІІ місце – команда Волочиської ДЮСШ; ІV місце – команда Красилівської ДЮСШ – 2 Завдячуючи нашим захисникам та ЗСУ змагання вдалося організувати та провести на високому рівні. Український спортивний дух сильніший за будь- якого ворога!

20:53 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора