A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Асоціація міст України презентувала Концепцію відновлення місцевого самоврядування

Асоціація міст України презентувала Концепцію відновлення місцевого самоврядування

Концепцію відновлення місцевого самоврядування України затверджено Правлінням Асоціації міст України. АМУ спільно з міжнародними партнерами, пропонуємо наступний крок для продовження розвитку демократії.

13:10 19.04.2024

З ТРАВНЯ 2024 РОКУ БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЇЇ БУДЕ ПРИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО

З ТРАВНЯ 2024 РОКУ БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЇЇ БУДЕ ПРИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств).

11:33 19.04.2024

В ЯКОМУ РОЗМІРІ ВИПЛАЧУЄТЬСЯ ОДНОРАЗОВА ДОПОМОГА ПОТЕРПІЛОМУ ВІД НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ НА ВИРОБНИЦТВІ?

В ЯКОМУ РОЗМІРІ ВИПЛАЧУЄТЬСЯ ОДНОРАЗОВА ДОПОМОГА ПОТЕРПІЛОМУ ВІД НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ НА ВИРОБНИЦТВІ?

Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який встановлюється медико-соціальною експертною комісією (МСЕК), виходячи з розрахунку семи мінімальних заробітних плат, встановлених законом на день настання права потерпілого на страхову виплату (у разі якщо страховий випадок настав після 01.04.2024 та втрата працездатності становить 100%, – розмір виплати складатиме 56 000 грн (8 000 х 7)) .

11:31 19.04.2024

24-30 квітня — Всесвітній тиждень імунізації

24-30 квітня — Всесвітній тиждень імунізації

У третій декаді квітня ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” традиційно долучається до заходів у рамках Всесвітнього, Європейського та Українського тижнів імунізації. На Хмельниччини усе заплановане цьогоріч проходить під гаслом “Вакциновані — Захищені!”.

09:57 19.04.2024

Сальмонельоз: небезпечне сусідство

Сальмонельоз: небезпечне сусідство

Сальмонельоз - це гостре кишкове захворювання, яке викликається бактеріями роду Salmonella. Ці бактерії широко поширені в навколишньому середовищі, і заразитися ними можна різними шляхами.

13:47 17.04.2024

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Система безоплатної правничої допомоги випустила збірку з прикладами допомоги людям з інвалідністю. Люди з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, яка не перевищує двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб (у 2024 році — 6056 грн), можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Це такі послуги як: - юридичні консультації - допомога зі складенням документів - представництво інтересів у суді. У 2023 році до системи БПД люди з інвалідністю зверталися понад 23 тис. разів*. 6,5 тис. разів їм надавалася допомога зі зверненням до суду. Переглянути збірку: https://legalaid.gov.ua/publikatsiyi/zbirka-uspishnyh-sprav-nadannya-bezoplatnoyi-pravnychoyi-dopomogy-lyudyam-z-invalidnistyu/ Як звернутися до системи БПД https://legalaid.gov.ua/kliyentam/yak-otrymaty-bpd/ *Така кількість людей при зверненні повідомила юристам про свій статус. Довідково. Система безоплатної правничої допомоги — це мережа бюро правничої допомоги та дистанційні сервіси для надання правничої допомоги телефоном та онлайн. Надання правових послуг гарантується Законом України «Про безоплатну правничу допомогу» та повністю фінансується за кошти Державного бюджету України. Система безоплатної правничої допомоги входить до сфери управління Міністерства юстиції України.

10:06 17.04.2024

Регіональний етнофестиваль веснянок

Регіональний етнофестиваль веснянок

10 квітня, в місті Хмельницький відбувся Регіональний етнофестиваль веснянок, гаївок, великодніх пісень «Весна, весняночка», одним з яскравих учасників став колектив Антонінської школи мистецтв - Зразковий дитячий фольклорний гурт «Родовід» (керівник ~ Підберезна Тетяна Володимирівна) Учасники гурту, серед яких наймолодшій учасниці 3 роки, яскраво продемонстрували красу української пісні, запрошували весну закличками та веснянками. Тож ще раз переконуємось, що українська народна пісня — це душа українського народу, краса та гордість України.

11:21 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора