A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

змагання з шахів

змагання з шахів

21 лютого 2018 року було проведено змагання з шахів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

14:39 07.03.2018

Фестиваль читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

Фестиваль читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

19 лютого 2018 року було проведено фестиваль читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ, присвячений Шевченківським дням  на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

14:36 07.03.2018

Привітання з нагоди Дня Народження Народного депутата України Шиньковича Андрія Васильовича!

Привітання з нагоди Дня Народження Народного депутата України Шиньковича Андрія Васильовича!

2-го березня відзначає День народження український політик, Народний депутат України,  заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства ШИНЬКОВИЧ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ.

13:17 02.03.2018

VI національний конкурс дитячого малюнка  «Автомобіль твоєї мрії - 2018»

VI національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії - 2018»

З 11 грудня 2017 року по 11 лютого 2018 року проходив VI національний конкурс дитячого малюнка « Автомобіль твоєї мрії – 2018». Організатор конкурсу – підприємтсво з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна». Учасниками конкурсу могли бути всі бажаючі учні, віком до 15 років.

15:40 26.02.2018

Скарби Поділля

Скарби Поділля

15 лютого 2018 року в приміщені Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, відбулося урочисте відкриття обласної виставки художніх творів викладачів дитячих мистецьких шкіл з подільського розпису «Скарби Поділля» . Дана виставка відбулася в рамках обласної програми збереження нематеріальної спадщини.

15:37 26.02.2018

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи, переможців  I Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної музики та традиційного мистецтва"Фольк-фест"

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи, переможців I Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної музики та традиційного мистецтва"Фольк-фест"

17 лютого 2018 року  у м.Кам'янці-Подільському відбувся I Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної музики та традиційного мистецтва"Фольк-фест". Було представлено багато чудових колективів, які показували свою майстерність. Серед них -  вихованці Антонінської дитячої музичної школи зразковий фольклорний гурт « Родовід». Наші учні виступали не лише колективно, а й сольно, в дуетах та тріо. Поважне журі високо оцінили майстерність колективу та його солістів і як висновок – 7 призових місць. А саме:

15:34 26.02.2018

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-а річниця виведення військ з Афганістану

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-а річниця виведення військ з Афганістану

15 лютого 2018 року в Антонінському Будинку творчості дітей та юнацтва відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-у річницю виведення військ з Афганістану. З 19 учасників бойових дій на території інших країн (Афганістан, Чехословаччина, Югославія, Куба, Угорщина) Антонінської ОТГ на заході були присутні 4 ветерани-афганці. Участь у заході також взяли секретар виконавчого комітету Антонінської селищної ради Олійник Тетяна Степанівна, вихованці та працівники Антонінського БТДЮ,Антонінської ДМШ та учні Антонінської ЗОШ. З вітальним словом до присутніх звернулася Тетяна Олійник, яка також вручила подарунки учасникам бойових дій.

20:58 20.02.2018

Сольний концерт учениці Антонінської дитячої музичної школи Олійник Інни «З любов’ю до пісні»

Сольний концерт учениці Антонінської дитячої музичної школи Олійник Інни «З любов’ю до пісні»

           14 лютого 2018 року, в приміщені Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва, відбувся сольний концерт Олійник Інни «З любов’ю до пісні». Яскраве виконання, різноманітність репертуару переносили глядачів, то в глибокі душевні роздуми, то в атмосферу свята, то закликали в танок. Серед репертуару Інни представлені були пісні відомих виконавців: Марії Собко, Крістіни Агілєри, Кончіти Вюрст, Марії Шеріфовіч, Діани Гурцкої, гурту «Один в каное».  І гості, і учасники свята  отримали неймовірний заряд позитивних емоцій.

07:39 19.02.2018

Звітний концерт молодшої вокальної групи «Краплинки» Антонінської дитячої музичної школи

Звітний концерт молодшої вокальної групи «Краплинки» Антонінської дитячої музичної школи

            8 лютого 2018 року, в приміщені Антонінської дитячої музичної школи, відбувся звітний концерт молодшої вокальної групи «Краплинки». Маленькі артисти радували глядачів різноманітними піснями та інструментальними творами у власному виконанні. Глядачам найбільше сподобались пісні: «Телефончик», «Зник сніговик», «Подарунок для матусі» та «Буде круто». Також учні, разом зі своїми викладачами з музичного інструменту, подарували всім присутнім чудові ансамблі. Яскравою родзинкою концерту стала музична казка «Тризвуки», яку представили «Краплинки». В ній вони показали себе не лише гарними співаками, а й талановитими акторами.

07:38 19.02.2018

Всеукраїнський конкурс малюнка

Всеукраїнський конкурс малюнка

          26 січня 2018року  у обласній дитячій бібліотеці ім.Т.Г.Шевченка відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу малюнків. Користувач  Антонінської бібліотеки для дітей, Хоменко Ульяна - учениця 4Б класу, зайняла І місце у Всеукраїнському конкурсі малюнка: "Рідна країна - безпечна країна: Як правильно поводитись на дорогах!" Організаторами конкурсу виступили Асоціація працівників бібліотек для дітей та Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна". Серед три сотні малюнків наша Ульяна стала переможницею, за що була нагороджена дуже гарними подарунками. Щиро дякуємо організаторам конкурсу за гарні  емоційні враження та подарунки.

07:34 19.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора