Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Парламентські слухання  на тему «Запобігання та протидія дискримінації жінок з вразливих соціальних груп».

Парламентські слухання на тему «Запобігання та протидія дискримінації жінок з вразливих соціальних груп».

Депутати Антонінської селищної ради:  Надія Жарчинська – директор Терешківського ліцею, Ірина Олійник – директор Салиської гімназії, Лариса Мазур –директор Криворудківської гімназії є представниками від Національного Демократичного Інституту міжнародних відносин (NDI ) Хмельницької області. 

11:47 18.10.2018

Візит представників Програми «U-LEAD з Європою» з метою знайомства, вивчення стану готовності та уточнення потреб щодо створення ЦНАП.

Візит представників Програми «U-LEAD з Європою» з метою знайомства, вивчення стану готовності та уточнення потреб щодо створення ЦНАП.

Антонінська ОТГ взяла участь в другому раунді відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми « U-LEAD з Європою» та увійшла до числа переможців.

11:03 17.10.2018

Відкриття ФАП в селі Терешки

Відкриття ФАП в селі Терешки

Медпункт села Терешки знаходився в пристосованому приміщенні сільської хати, яка була збудована в 1950 р. На початку 90-х років медпункт став потребувати нового приміщення. Під час одного з візитів в село Терешки народний депутат України від 189 виборчого округу політичної партії «За конкретні справи» Андрій Васильович Шинькович звернув увагу на проблему Терешківського фельдшерського пункту та пообіцяв зробити усе можливе. І слова не розійшлись з ділом.

16:05 01.10.2018

Відновлення благоустрою смт Антоніни

Відновлення благоустрою смт Антоніни

Протягом тривалого часу на території громади проводиться впорядкування території та проведення ряду ремонтних робіт по збереженню пам'яток національного значення. Данні заходи відбуваються за підтримки небайдужих вихідців селища.

08:35 21.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора