A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Учні Антонінської дитячої музичної школи взяли участь у флешмобі в м. Хмельницькому «Автомобіль моєї мрії».

Учні Антонінської дитячої музичної школи взяли участь у флешмобі в м. Хмельницькому «Автомобіль моєї мрії».

22 квітня 2018 року учні класу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Антонінської дитячої музичної школи, які були учасниками конкурсу «Автомобіль моєї мрії», побували в м. Хмельницькому  на святі, організованому компанією Тойота. Для дітей підготували цікавий флешмоб, солодкі подарунки, фото та відео зйомку, фірмові магнітики та пам’ятні подарунки. Учні отримали неймовірний заряд позитивних емоцій! Дякуємо організаторам конкурсу за надану можливість та створений настрій.

08:56 03.05.2018

Учень Антонінської дитячої музичної школи став учасником  ІІ Регіонального конкурсу виконавців на оркестрових духових  та ударних інструментах серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Сурми над Бугом»

Учень Антонінської дитячої музичної школи став учасником ІІ Регіонального конкурсу виконавців на оркестрових духових та ударних інструментах серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Сурми над Бугом»

  18-19 березня 2018 року в Хмельницькому музичному коледжі ім. В.І. Заремби пройшов ІІ Регіональний конкурс виконавців на оркестрових духових та ударних інструментах серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Сурми над Бугом». Лещинський Любомир, учень 3 класу Антонінської дитячої музичної школи, по класу «труби» (викладач Колодзінський О.Б.), став учасником конкурсу та був нагороджений дипломом. Бажаємо йому і надалі відточувати свою виконавську  майстерність та досягати нових вершин!

08:51 03.05.2018

Педагогічні читання

Педагогічні читання

21 березня 2018 року серед педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ були проведенні педагогічні читання «Творча спадщина великого педагога в умовах Нової української школи» до 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

15:30 25.04.2018

Фестиваль з пожежно-прикладного спорту

Фестиваль з пожежно-прикладного спорту

З метою навчання підростаючого покоління, правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування у дітей поваги до професії пожежного, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед населення 18 квітня 2018 року серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ був проведений фестиваль з пожежно-прикладного спорту присвяченого 100-річчю пожежної охорони на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

15:28 25.04.2018

Команда Антонінського БТДЮ на обласних змаганнях з повітряних зміїв

Команда Антонінського БТДЮ на обласних змаганнях з повітряних зміїв

18 квітня 2018 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласні відкриті змагання з повітряних зміїв.  Основна мета змагань – залучити дітей до виготовлення повітряних зміїв, розвивати конструкторські здібності, виховувати точність, творчий підхід до праці.

11:40 24.04.2018

І-й етап виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

І-й етап виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

У березні 2018 року в Антонінському БТДЮ пройшов І-й етап виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.  Виставка-конкурс проводились з метою розвитку творчих здібностей учнів, кмітливості, формування стійкого інтересу до пошукової творчої діяльності.

11:45 10.04.2018

Заняття з аплікаці

Заняття з аплікаці

Заняття з аплікації"КУРОЧКА".Підготовка експонатів до Пасхальної

15:29 07.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора