Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Будівництво зовнішньої мережі водопостачання в селі Велика Медведівка Красилівського району Хмельницької області

Будівництво зовнішньої мережі водопостачання в селі Велика Медведівка Красилівського району Хмельницької області

На кінець в селі Велика Медведівка Красилівського району Хмельницької області розпочалися капітальні роботи по будівництві зовнішньої мережі водопостачання села для забезпечення господарсько-побутових потреб населення, підрядником яких є Яненко Леонід Володимирович.

11:15 11.05.2018

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи з перемогою в ІІІ відкритому регіональному конкурсі юних виконавців  на духових та ударних інструментах «Поділля Brass Fest 2018»

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи з перемогою в ІІІ відкритому регіональному конкурсі юних виконавців на духових та ударних інструментах «Поділля Brass Fest 2018»

4 травня 2018 року в м. Кам’янці – Подільському відбувся  ІІІ відкритий регіональний конкурс юних виконавців на духових та ударних інструментах «Поділля Brass Fest 2018». Учні Антонінської дитячої музичної школи Гнатюк Андрій та Лещинський Любомир (клас «труби» викладача Колодзінського О. Б.) також взяли участь у конкурсі. Як результат: Лещинський Любомир – диплом ІІІ ступеню, Гнатюк Андрій – диплом за участь. Вітаємо наших учнів та бажаємо їм нових перемог!

13:50 08.05.2018

Учениця Антонінської дитячої музичної школи  Венглюк Наталія стала дипломантом  ХІІ Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців  української народної музики «З народного джерела»

Учениця Антонінської дитячої музичної школи Венглюк Наталія стала дипломантом ХІІ Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців української народної музики «З народного джерела»

3-4 травня 2018 року в м. Рівне пройшов ХІІ Всеукраїнський конкурс молодих виконавців української народної музики «З народного джерела». Учениця Антонінської дитячої музичної школи, солістка зразкового фольклорного гурту «Родовід», Венглюк Наталія, стала дипломантом конкурсу. Вона вразила всіх присутніх чистотою інтонування, манерою виконання та вмінням передати образ у кожній пісні. Бажаємо їй не зупинятися на досягнутому, працювати ще краще, адже кожен новий  конкурс, фестиваль – це досвід, це ще одна сходинка, яку потрібно подолати для того, щоб мати високий професійний рівень у майбутньому! Також дякуємо організаторам конкурсу за чудовий майстер клас від Максима Бережнюка, який представив більше 60 інструментів (а повністю його колекція налічує більше 100) та продемонстрував віртуозне володіння майже кожним із них.

13:35 08.05.2018

Учні Антонінської дитячої музичної школи стали переможцями  в обласній учнівській науково – практичній конференції:   «Музичне мистецтво Хмельниччини: минуле і сучасність».

Учні Антонінської дитячої музичної школи стали переможцями в обласній учнівській науково – практичній конференції: «Музичне мистецтво Хмельниччини: минуле і сучасність».

20 квітня 2018 року в Хмельницькому обласному науково – методичному центрі культури і мистецтва відбулась обласна учнівська науково – практична конференція під назвою: «Музичне мистецтво Хмельниччини: минуле і сучасність». Учасники конференції мали також можливість переглянути виставку краєзнавчої та музичної літератури, подивитись цікавий концерт творів композиторів Хмельниччини. В конференції взяли участь і учениці Антонінської дитячої музичної щколи: Блащук Марина ( викладач Балагур І. В. ) та Наконечна Аліна ( викладач Кондратюк К. О.). Блащук Марина була нагороджена грамотою за участь в конференції, а Наконечна Аліна здобула диплом переможця в конференції і пам'ятний сувенір. Щиро вітаємо та  бажаємо нових здобутків і перемог нашим учням!

09:33 03.05.2018

Учні Антонінської дитячої музичної школи стали учасниками обласної олімпіади  з музично-теоретичних дисциплін.

Учні Антонінської дитячої музичної школи стали учасниками обласної олімпіади з музично-теоретичних дисциплін.

30 березня 2018 року на базі Хмельницького музичного коледжу ім. В.І. Заремби, пройшла  обласна олімпіада з музично-теоретичних дисциплін учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. Учениці Венглюк Наталія та Кондратюк Юлія також взяли участь в олімпіаді. Кондратюк Юлія по сольфеджіо, а Венглюк Наталія – з музичної літератури. Всім учасникам студенти коледжу підготували цікаві концертні програми та постановку опери власними силами. Дякуємо за цікавій досвід, приємні зустрічі та чудові виступи! 

09:26 03.05.2018

Учениця Антонінської дитячої музичної школи Коза Юлія стала дипломантом  Міжнародного пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах».

Учениця Антонінської дитячої музичної школи Коза Юлія стала дипломантом Міжнародного пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах».

19-21 квітня 2018 року в м. Вінниця, під патронатом Марини Порошенко, пройшов ІІ Міжнародний пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами. Учениця Антонінської дитячої музичної школи, Коза Юлія, взяла участь у фестивалі та була нагороджена дипломом, цінним подарунком, грошовою премією та путівкою в санаторій «Поділля» в м. Хмільник. Всім учасникам було організовано безкоштовний проїзд, проживання та харчування. Також разом з дітьми працювала команда професійних гримерів, викладачів по вокалу, костюмерів та помічників. Після обов’язкової конкурсної програми всі учасники мали змогу відвідати музей наук та побувати на відкритті фонтанів. Дякуємо організаторам фестивалю за цікаві знайомства, чудову організацію та шквал позитивних емоцій!

09:20 03.05.2018

Учні Антонінської дитячої музичної школи взяли участь у флешмобі в м. Хмельницькому «Автомобіль моєї мрії».

Учні Антонінської дитячої музичної школи взяли участь у флешмобі в м. Хмельницькому «Автомобіль моєї мрії».

22 квітня 2018 року учні класу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Антонінської дитячої музичної школи, які були учасниками конкурсу «Автомобіль моєї мрії», побували в м. Хмельницькому  на святі, організованому компанією Тойота. Для дітей підготували цікавий флешмоб, солодкі подарунки, фото та відео зйомку, фірмові магнітики та пам’ятні подарунки. Учні отримали неймовірний заряд позитивних емоцій! Дякуємо організаторам конкурсу за надану можливість та створений настрій.

08:56 03.05.2018

Учень Антонінської дитячої музичної школи став учасником  ІІ Регіонального конкурсу виконавців на оркестрових духових  та ударних інструментах серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Сурми над Бугом»

Учень Антонінської дитячої музичної школи став учасником ІІ Регіонального конкурсу виконавців на оркестрових духових та ударних інструментах серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Сурми над Бугом»

  18-19 березня 2018 року в Хмельницькому музичному коледжі ім. В.І. Заремби пройшов ІІ Регіональний конкурс виконавців на оркестрових духових та ударних інструментах серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Сурми над Бугом». Лещинський Любомир, учень 3 класу Антонінської дитячої музичної школи, по класу «труби» (викладач Колодзінський О.Б.), став учасником конкурсу та був нагороджений дипломом. Бажаємо йому і надалі відточувати свою виконавську  майстерність та досягати нових вершин!

08:51 03.05.2018

Педагогічні читання

Педагогічні читання

21 березня 2018 року серед педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ були проведенні педагогічні читання «Творча спадщина великого педагога в умовах Нової української школи» до 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

15:30 25.04.2018

Фестиваль з пожежно-прикладного спорту

Фестиваль з пожежно-прикладного спорту

З метою навчання підростаючого покоління, правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування у дітей поваги до професії пожежного, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед населення 18 квітня 2018 року серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ був проведений фестиваль з пожежно-прикладного спорту присвяченого 100-річчю пожежної охорони на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

15:28 25.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора