A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПЕРЕРАХУВАННЯ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ У ЗВ’ЯЗКУ З НЕЩАСНИМ ВИПАДКОМ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИМ ЗАХВОРЮВАННЯМ

Щороку з 1 березня призначені потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання та особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого, щомісячні страхові виплати підлягають перерахуванню на коефіцієнт, що враховує показники зростання споживчих цін та середньої заробітної плати (доходу) в Україні (стаття 31 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”). 

09:17 15.03.2024

ДЕ ПЕНСІОНЕР МОЖЕ ОЗНАЙОМИТИСЬ З РІШЕННЯМ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ВІДЕОІДЕНТИФІКАЦІЇ?

Пенсіонера або його законного представника чи помічника повідомляють про результат відеоідентифікації електронною поштою.  Крім того, пенсіонеру, який зазначив у заяві свій індивідуальний податковий номер, результати проходження ідентифікації надсилаються в особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua в розділ “Мої звернення”. Важливо Результати проведеної відеоідентифікації зберігаються в особистому кабінеті пенсіонера в його електронній пенсійній справі на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

09:14 15.03.2024

ЯК ДИСТАНЦІЙНО ПОДАТИ УТОЧНЮЮЧІ ДАНІ ДО СВОЄЇ ПЕНСІЙНОЇ СПРАВИ

Статтею 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено, що пенсіонер має повідомляти територіальні органи Пенсійного фонду України про зміну даних, що вносяться до його персональної облікової картки (наприклад, про зміну особистих даних: отримання паспорта громадянина України нового зразка – ID-картки; зміну прізвища; зміну ідентифікаційного коду тощо).

09:14 15.03.2024

Вітаємо

    Протягом листопада 2023 року – лютого 2024 року проходив Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна  –  Україна!»

09:21 14.03.2024

Весняна диспансеризація 2024р.

    З метою охорони здоров’я тварин і людей та забезпечення виробництва якісної та безпечної продукції спеціалістами Красилівської дільничної лікарні ветеринарної медицини з 15 березня 2024року проводиться весняна диспансеризація великої рогатої худоби, дрібної рогатої худоби і коней, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення.

09:30 13.03.2024

Понад 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини

З початку року, в рамках урядової програми «єРобота: Власна справа» схвалено 68 бізнес-ідей підприємців Хмельниччини. Переможці отримають гранти на загальну суму 16 мільйонів гривень та створять 132 робочих місць. Серед отримувачів мікрогрантів -  45 осіб складають жінки, 23 – чоловіки, 2 - внутрішньо переміщених громадян.

09:39 12.03.2024

Вітаємо

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір», яка проводилась на базі Хмельницького обласного центру краєзнавства, туризму та екологічного виховання учнівської молоді з  метою активізації національно-патріотичного виховання школярів, виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік.

09:36 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора