A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо

Вітаємо

       16 лютого 2023 року за сприяння Департаменту освіти та науки Хмельницької облдержадміністрації обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено фінальний етап обласного фестивалю фольклорних колективів «За сонячним колесом».

14:28 27.02.2023

Турнір з волейболу серед дівчат

Турнір з волейболу серед дівчат

25 лютого, у спортивній залі Антонінського ліцею відбувся турнір з волейболу серед дівчат 2006 року народження і молодші, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні, організований Антонінською ДЮСШ.

14:25 27.02.2023

ДЕКАДА ПАМ’ЯТІ

ДЕКАДА ПАМ’ЯТІ

З метою гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в державі демократичних цінностей, вшанування пам’яті воїнів-героїв в повномасштабній війні України проти Росії, виховання національно-патріотичної позиції у молоді, любові до України, поваги до її національних традицій, мови з 16 лютого по 25 лютого 2023 року в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, закладах культури Антонінської СТГ організовано та проведено Декаду пам’яті.

14:19 27.02.2023

Засідання виконавчого комітету селищної ради

Засідання виконавчого комітету селищної ради

27 лютого 2023 року під керівництвом селищного голови Анатолія Оцалюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Антонінської селищної ради, на якому згідно порядку денного розглянуто 15 питань.

11:08 27.02.2023

Вітаємо

Вітаємо

Протягом лютого місяця відбувся Національний конкурс малюнків «Кольори нашої Перемоги». Наші талановиті діти намалювали на папері одну єдину мрію всіх українців - Перемогу України. Яскраві, кольорові міста та села, безкрайні лани та мирне небо, квітучу і вільну Україну, в якій ми всі хочемо щасливо жити. Через ці малюнки діти висловили свої думки і власне світобачення, проявляли креативність та оригінальність, чуттєво відобразили свої мрії.

14:36 23.02.2023

Презентація бібліографічного покажчика "Український фольклор і епос у фондах Хмельницької ОУНБ"

Презентація бібліографічного покажчика "Український фольклор і епос у фондах Хмельницької ОУНБ"

15 лютого у велике свято Стрітеня Господнього у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація бібліографічного покажчика "Український фольклор і епос у фондах Хмельницької ОУНБ". На презентацію видання було запрошено дитячий зразковий фольклорний гурт "Родовід" Антонінської школи мистецтв, керівник Тетяна ПІДБЕРЕЗНА. Колектив  продемонстрував традиційне використання фольклору  у своїй діяльності, співали веснянок, весну закликали, грали у грушку, пускали жайворонків... Дякуємо учасникам колективу та Тетяні Володимирівні ПІДБЕРЕЗНІ за високий рівень підготовки своїх вихованців, повернення до  витоків народної творчості, вивчення та популяризації фольклору, постійний творчий пошук!

16:49 15.02.2023

Фінансові механізми підтримки роботодавців

Фінансові механізми підтримки роботодавців

10 лютого 2023 року, Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 2622-IX.     

15:58 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора