A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Чи необхідно ФОП на загальній системі оподаткування застосовувати РРО та/або ПРРО

Чи необхідно ФОП на загальній системі оподаткування застосовувати РРО та/або ПРРО

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до п. 1 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненням (далі – Закон № 265) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом № 265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок.

09:57 10.03.2023

Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Статтею 67 Конституції України передбачено, що кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом.

09:56 10.03.2023

ВІТАЄМО

ВІТАЄМО

      Підведено підсумки обласної заочної виставки - конкурсу "Новорічна технофеєрія", яка проводилась на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

10:27 09.03.2023

ПОРЯДОК  ВРАХУВАННЯ СТРАХОВОГО (ТРУДОВОГО) СТАЖУ ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ (ПЕРЕРАХУНКУ) ПЕНСІЇ В УКРАЇНІ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ  В ЛИТОВСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ

ПОРЯДОК ВРАХУВАННЯ СТРАХОВОГО (ТРУДОВОГО) СТАЖУ ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ (ПЕРЕРАХУНКУ) ПЕНСІЇ В УКРАЇНІ ЗА ПЕРІОД РОБОТИ В ЛИТОВСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ

Між Україною та Литовською Республікою укладено Договір про соціальне забезпечення від 23.04.2001 (набув чинності з 08.02.2002) (далі Договір), який базується за пропорційним принципом.

10:24 09.03.2023

Робоча група з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» побувала у Антонінській територіальній громаді

Робоча група з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» побувала у Антонінській територіальній громаді

Сьогодні, 8 березня, робоча група з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» побувала у Антонінській територіальній громаді. Участь у заході взяли представники Хмельницької районної військової адміністрації спільно з представниками Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України.

10:24 08.03.2023

Робоча зустріч селищного голови з жителями села Севрюки

Робоча зустріч селищного голови з жителями села Севрюки

7 березня 2023 року в селі Севрюки відбулася робоча зустріч селищного голови Анатолія Оцалюка з жителями даного населеного пункту за участі першого заступника – Юрія Кондратюка та старости Севрюківського старостинського округу – Вікторії Дух.

10:28 07.03.2023

СТАТУСИ ЛИСТКІВ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ: ЯКІ БУВАЮТЬ ТА ЩО ОЗНАЧАЮТЬ

СТАТУСИ ЛИСТКІВ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ: ЯКІ БУВАЮТЬ ТА ЩО ОЗНАЧАЮТЬ

Відкриття е-лікарняного здійснюється автоматично в Електронному реєстрі листків непрацездатності на підставі інформації про медичний висновок, що створюється лікарем, до якого звернулася людина (наказ МОЗ України від 17.06.2021 №1234 «Про затвердження Порядку видачі (формування) листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності»).

11:48 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора