Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Футбольний матч

Футбольний матч

2 червня відбувся матч Чемпіонату області з футболу серед команд Першої ліги, в якому зустрічались команди місцевого ФК “Антоніни” та   ФК “Лісівник” м. Шепетівка. З рахунком 2:0 перемогла команда ФК “Лісівник”.

11:48 04.06.2019

Хмельницька обласна виставка собак

Хмельницька обласна виставка собак

2 червня на території Антонінського стадіону була проведена Хмельницька обласна екстер’єрна виставка мисливських собак, що зібрала представників різних регіонів.  На даній виставці були представлені понад 70 учасників, які виборювали між собою звання кращої мисливської собаки.

11:37 04.06.2019

День захисту дітей

День захисту дітей

1 червня відбулися святкові заходи присвячені Дню захисту дітей. Була проведена концертно-розважальна програма, яка включила в себе концерт за участі дітей молодшого шкільного віку, флешмоб “Ми – діти України”, спортивні конкурси, “Караоке”, малюнок на асфальті, запуск повітряних зміїв, майстер класи, фотозона та дискотека.

15:55 01.06.2019

Випуск зразкового фольклорного гурту “Родовід”

Випуск зразкового фольклорного гурту “Родовід”

29 травня в приміщенні Антонінського ліцею відбувся звітний концерт та випуск зразкового фольклорного гурту “Родовід” (керівник Підберезна Т.В.). У залі були присутні не лише викладачі та батьки випускників, але й усі небайдужі до народного мистецтва та народної пісні зокрема. Випускників прийшли привітати молодші учасники колективу. Вони виконували пісні, які колись маленькими співали винуватці свята. Привітання линули звідусіль. Свої вітання, у вигляді відео, прислали друзі “Родоводу”  - фольклорний гурт “Живиця”, фольклорний гурт “Щедрик” та друг із Грузії – Лука.

16:31 30.05.2019

Звітний концерт учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи “Віват талант”

Звітний концерт учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи “Віват талант”

22 травня 2019 року в приміщенні Антонінського будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи “Віват талант”. Всі учасники концерту радо ділилися з усіма присутніми своїми досягненнями та вміннями.

10:32 25.05.2019

Оснащення опорного закладу освіти засобами навчання та обладнанням кабінетів природничо-математичного циклу

Оснащення опорного закладу освіти засобами навчання та обладнанням кабінетів природничо-математичного циклу

За рахунок залишку субвенціі з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти та за рахунок коштів освітньої субвенції в сумі 1 млн. грн. було проведено оснащення опорного закладу освіти засобами навчання та обладнанням для кабінетів природничо-математичних предметів, а саме: інтерактивні мультимедійні комплекси, портативні комп’ютери вчителя, багатофункціональні пристрої, біологічний мікроскоп з двома окулярними тубусами і додатковим оптичним портом для цифрової камери, демонстраційне обладнання з приладдям і приладами та сучасні шкільні меблі.

11:34 24.05.2019

Відновлення греблі в селі Велика Медведівка

Відновлення греблі в селі Велика Медведівка

В селі Велика Медведівка в зв’язку з затяжними дощами стався ссув грунту, в результаті чого утворилось провалля посеред греблі, яка сполучала дві частини населеного пункту. Це могло спричинити аварійність мереж водо- і газопостачання. Питання по відновленню греблі було оперативно вирішено завдячуючи заступнику виконавчого директора проекту “Рослинництво” по центральному регіону Горбачуку Андрію Андрійовичу, який надав необхідну техніку та будівельні матеріали. Жителі села та апарат управління ОТГ висловлюють подяку за своєчасне надання допомоги. Такою повинна бути співпраця між орендарями та громадою.

11:27 24.05.2019

Семінар щодо відкриття Сімейних ферм

Семінар щодо відкриття Сімейних ферм

21 травня був проведений семінар щодо створення молочних ферм по проекту “Відкриття  молочних ферм”. Організаторами інформаційного заходу стали Агенція регіонального розвитку Хмельницької області спільно з ТОВ “УкрМілкІнвест”.

11:21 21.05.2019

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

ГЕРАСИМЧУК Олександру, ученицю Терешківського ліцею Антонінської селищної ради Красилівського району, за зайняте ІІ місце в обласному заочному конкурсі творчих робіт учнів закладів  загальної середньої та позашкільної освіти «Люблю тебе, моя свята Вкраїно!» в номінації «Поезія» (середня вікова категорія)

15:44 15.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора