Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар працівників закладів дошкільної освіти у  ЗДО «Ромашка»

Семінар працівників закладів дошкільної освіти у ЗДО «Ромашка»

4 грудня ЗДО «Ромашка» смт Антоніни гостинно відчинив двері для вихователів та завідуючих закладів дошкільної освіти Антонінської ОТГ. У цей день відбувся семінар-практикум на тему «Формування національно-патріотичного світогляду вихованців закладу дошкільної освіти».  Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Н.Е. у своєму виступі звернула увагу присутніх на організацію патріотичного виховання у закладі дошкільної освіти,  на нормативно-правову базу з даного питання, на принципи, завдання, напрями та форми роботи з національно-патріотичного виховання в закладі дошкільної освіти. У практичній частині семінару було переглянуто заняття з художньо-продуктивної діяльності у старшій групі на тему «Українська витинанка» і заняття з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування у середній групі на тему «Сорочка-вишиванка». Завідувач ЗДО «Ромашка» Поліщук Олена Миколаївна провела з педагогічними працівниками закладів дошкільної освіти тренінгові заняття на тему «Національно-патріотичне виховання дошкільників».   Також кожен педагог отримав добірку методичних матеріалів з даного питання для подальшого впровадження в практику роботи.

15:47 05.12.2018

Семінар для вчителів художньо – естетичного циклу на тему «Сучасні методи і прийоми художньо – естетичного виховання школярів»

Семінар для вчителів художньо – естетичного циклу на тему «Сучасні методи і прийоми художньо – естетичного виховання школярів»

 30 листопада 2018 року на базі Антонінської ДМШ та Закриницької гімназії пройшов семінар для вчителів художньо – естетичного циклу на тему «Сучасні методи і прийоми художньо – естетичного виховання школярів».

15:08 05.12.2018

14 призових місць здобули учні Антонінської дитячої музичної школи в  ІІ Відкритому конкурсі мистецтв «Перлини Поділля»

14 призових місць здобули учні Антонінської дитячої музичної школи в ІІ Відкритому конкурсі мистецтв «Перлини Поділля»

1 грудня 2018 року в м. Старокостянтинові відбувся ІІ Відкритий конкурс мистецтв «Перлини Поділля». Для участі в ньому з’їхалися учасники з різних куточків нашої області: Ізяслава, Деражні, Полонного, Городка, Хмельницького, Славути. Учні Антонінської дитячої музичної школи також взяли активну участь у конкурсі, а саме 14 учасників поїхало поборотися за призові місця.  В результаті:

14:43 04.12.2018

Реалізація проектів станом на 30.11.2018 року

Реалізація проектів станом на 30.11.2018 року

      Завершуються  роботи по новому будівництві зовнішніх мереж питного водопроводу  с. Терешки, Красилівського району, Хмельницької області. Завершилось будівництво по вулицях: Зелена, Гагаріна, Калинова, Садова, Грушевського, Зарічна, Миру та частково вулиця Цетральна. Найближчим часов водогін буде прокладено по вулиці Шевченка.

13:19 30.11.2018

Секондмент  в Терешківському ліцеї

Секондмент в Терешківському ліцеї

20 листопада 2018 року на базі Терешківського ліцею  відбувся семінар-практикум «Секондмент. Підвищення професійної компетентності педагога в умовах Нової української школи» для директорів, заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи закладів загальної середньої освіти Антонінської  ОТГ. У роботі семінару взяла участь Куян Н.А., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради.  Директор ліцею Жарчинська Н.Б. презентувала роботу закладу освіти та ознайомила присутніх із вимогами до професійних й особистісних якостей освітян в умовах Нової української школи на сучасному етапі. Куян Н.А., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради, у своєму виступі звернула увагу на пріоритетні напрями інтеграції управлінської діяльності органу управління освітою громади та освітніх закладів для ефективної роботи в реалізації освітніх завдань.  Учасники семінару у практичній частині відвідали ранкову зустріч «Чи модно бути здоровим?» у  1 класі. (Іщук К.П.), урок української мови «Побудова і записування речень, що передають зміст малюнків на тему «Бережіть книгу»» у 2 класі (Гамрецька Т.В.), урок математики «Множення і ділення звичайних дробів» у 6 класі (Янюк В.В.), урок біології «Будова і функції травної системи» у 8 класі (Бєлоносова Т.О.). Педагог-організатор Ящук О.В. підготувала і провела урок-реквієм «Україна – це територія гідності і свободи». Заступник директора з навчально-виховної роботи Жарчинська Л.М. зробила дайджест сучасних методів корпоративного навчання педагогів.  Разом із Кондратюк Л.С., заступником директора з виховної роботи, присутні мали змогу познайомитися із організацією виховної роботи в закладі, презентацією «Нова українська школа: виховна робота», визначити пріоритетні напрями в роботі  класного керівника ХХІ століття.  

11:32 28.11.2018

Конкурс патріотичної пісні та читців поезії

Конкурс патріотичної пісні та читців поезії

21 листопада 2018 року до Дня Гідності і Свободи України в Антонінському БТДЮ відбувся конкурс патріотичної пісні та читців поезії на патріотичну тематику серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ. Конкурс проводився з метою популяризації творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, а також гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості.

15:47 27.11.2018

Вітаємо з перемогою зразковий фольклорний гурт «Родовід»

Вітаємо з перемогою зразковий фольклорний гурт «Родовід»

22 листопада 2018 року в м. Хмельницькому відбувся обласний огляд-конкурс народних звичаїв та обрядів «Стелися Барвінку», в якому прийняв участь зразковий фольклорний гурт «Родовід» Антонінської дитячої музичної школи. Вихованці колективу зуміли достойно та на високому рівні продемонструвати свої уміння, що високо оцінили журі конкурсу. Як висновок – І місце!

14:16 23.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора