Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч в Антонінському ліцеї

Зустріч в Антонінському ліцеї

В Антонінському ліцеї, опорному закладі громади, 19 березня 2019 року відбувся семінар-пошук директорів, заступників директорів закладів загальної середньої освіти  Антонінської ОТГ на тему «Управлінські та методичні підходи до організації роботи педагогічного колективу у контексті надання якісних освітніх послуг».  Учасники семінару взяли участь у дискусійній платформі «Еволюція освіти. Необхідність змін» та управлінській майстерні «Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності педагога», які підготувала директор ліцею Кузнецова Г.Є. Заступник директора з навчально-виховної роботи закладу Синюк В.А. звернув увагу управлінців на індивідуальну освітню траєкторію професійного розвитку педагога. В ході його виступу свої методичні тренди представляли педагоги Антонінського ліцею Стратенюк С.С., Голотребчук Т.Л., Яцюк Я.А., Рабченюк В.М., Война Н.М. Гарний настрій впродовж семінару дарували вокальна група «Краплинки» та зразковий фольклорний гурт «Родовід». Всі учасники семінару-пошуку отримали методичні матеріали за темою зустрічі.

10:06 29.03.2019

Конкурс читців-гумористів «Веселинка»

Конкурс читців-гумористів «Веселинка»

Сміх – це ліки від усіх недуг. Він додає людям настрою, допомагає в житті побачити більше світлого, радісного, стати добрішими. Світ сміху – це особливий світ. Саме у такий особливий світ завітали учасники та глядачі «Веселинки».

10:04 29.03.2019

Семінар вчителів біології та географії

Семінар вчителів біології та географії

14 березня 2019 року на базі Криворудківської гімназії  відбувся семінар-практикум «Шляхи формування ключових компетентостей учнів на уроках природничого циклу» для вчителів біології та географії закладів загальної середньої освіти Антонінської  ОТГ. В організаційній частині семінару відбулася презентація закладу освіти, яку підготували учні  та директор гімназії Мазур Л.Д. Методист  відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Н.Е. ознайомила присутніх із шляхами формування ключових компетентостей учнів на уроках природничого циклу. Вчитель географії Криворудківської гімназії Мазур Л.Д. звернула увагу присутніх на роль екологічного виховання як засобу формування життєвих компетентностей особистості школяра, вчитель біології закладу Борей Л.І. презентувала вчителям екологічний проект  «Знай, люби, бережи!». Учасники семінару у практичній частині переглянули  урок  географії у 9 класі (Мазур Л.Д.) та урок біології у 6 класі (Борей Л.І.). Учні Криворудківської гімназії підготували виховний захід «Збережемо нашу планету». У підсумковій частині семінару вчителі закладів загальної середньої освіти Антонінської  ОТГ обмінялися досвідом роботи із формування компетентостей учнів на уроках природничого циклу.

09:57 29.03.2019

Семінар керівників клубних закладів за участі методистів Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва

Семінар керівників клубних закладів за участі методистів Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва

27 березня 2019 р. на базі Антонінського БТДЮ відбувся семінар керівників клубних закладів Антонінської ОТГ за участі методистів Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва В.Б.Петрової та О.В.Пиріжок на тему «Актуальні питання діяльності клубних закладів культури в умовах децентралізації». Керівники клубних закладів мали можливість поспілкуватися та поставити більш конкретні питання стосовно діяльності закладів. В свою чергу методисти ХОНМЦКіМ зупинялися на приорітетних завданнях перед клубними закладами, дали практичні поради керівникам щодо сучасних вимог по оформленню документації сільських будинків культури та клубів, організації та планування роботи.

15:24 27.03.2019

Конкурсна комісія обрала директора «Музею Потоцьких»

Конкурсна комісія обрала директора «Музею Потоцьких»

 22 березня 2019 року у відділі освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради відбулося третє засідання конкурсної комісії з обрання директора «Музею Потоцьких».   Олександра Миколів, єдиний претендент на посаду директора музею, представила свою презентацію «Програма розвитку «Музею Потоцьких» на 2019–2024 рр.» та маршрут оглядової екскурсії колишніми володіннями Потоцьких.

09:44 27.03.2019

Вітаємо!

Вітаємо!

Вітаємо наполегливих, талановитих та креативних вихованців Антонінського БТДЮ Дячук Ольгу Сергіївну, Іванчук Богдану Вікторівну та керівника гуртка "Початкове технічне моделювання" Первака Олександра Михайловича із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі з початкового технічного моделювання, що відбувся на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді 13 березня 2019 року Бажаємо юним конструкторам успіхів   

00:04 20.03.2019

Засідання Ради регіонального розвитку Красилівського району

Засідання Ради регіонального розвитку Красилівського району

 12 березня 2019 року в сесійній залі адмінбудинку районної ради, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного, відбулось засідання Ради регіонального розвитку Красилівського району, співголовами якої є голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Ніла Островська.

10:19 13.03.2019

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи з премогами у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Сузір’я Звягеля»

Вітаємо учнів Антонінської дитячої музичної школи з премогами у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Сузір’я Звягеля»

2 березня 2019 року в м. Новоград-Волинську пройшов Всеукраїнський  фестиваль-конкурс «Сузір’я Звягеля». Учні Антонінської дитячої музичної школи, а саме зразковий фольклорний гурт “Родовід», Кирилова Олександра, Кондратюк Уляна та Франчук Олена також взяли участь у фестивалі. Вітаємо наших учнів та викладачів, так як вони змогли достойно представити  нашу школу та власні таланти. Підтвердженням цього є високі нагороди: зразковий фольклорний гурт «Родовід» - Гран-прі, в номінації «народний вокал»; Гудзенко Аліна – Гран-прі, в номінації «народний вокал»; дует у складі Підберезної Т.В. та Венглюк Н. – Гран-прі, в номінації «народний вокал»; Кирилова Олександра – І місце, в номінації «інструментальний жанр, фортепіано»; дует у складі Кондратюк Уляни та Франчук Олени – ІІІ місце, в номінації «інструментальний жанр, фортепіано». Бажаємо учням подальших перемог, не зупинятися на досягнутому та підкоряти нові творчі вершини.

20:19 12.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора