Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Реконструкція електромережі в селі Ключівка

Реконструкція електромережі в селі Ключівка

В селі Ключівка Красилівського району Хмельницької області по вулицям: Польова, Гагаріна, Лісова та Зарічна проведена повна заміна електроопор і проводів з виносними шафами на зовню будинків з ізольованими вводами до житлових будинків загальною протяжністю 1780 м. Роботи тривали протягом 1 місяця.

14:47 15.05.2019

Реалізація проектів станом на 15.05.2019

Реалізація проектів станом на 15.05.2019

Завершуються роботи по новому будівництві зовнішніх мереж питного водопроводу в селі Васьківчики Красилівського району Хмельницької області. Загальна довжина водопровідної мережі становить 5093 м. Кошторисна вартість будівництва становить 1534,126 тис. грн.

14:35 15.05.2019

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

КОЗЛОВСЬКУ Юлію, ученицю Терешківського ліцею Антонінської селищної ради Красилівського району, яка нагороджена Грамотою Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за участь в обласному зборі юних натуралістів (секція юних лісівників)

16:04 14.05.2019

Семінар у ЗДО «Сонечко» с.Терешки

Семінар у ЗДО «Сонечко» с.Терешки

19 квітня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти села Терешки «Сонечко» відбувся семінар-практикум для завідувачів та вихователів закладів дошкільної освіти Антонінської ОТГ на тему «Дослідницька діяльність у закладі дошкільної освіти». Завідувач ЗДО Слободенюк Катерина Іванівна  після організаційної частини презентувала свій заклад. Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Н.Е. провела із педагогічними працівниками тренінгове заняття «Моделювання  освітнього середовища в ЗДО в умовах досягнення якості дошкільної освіти». Учасники семінару в практичній частині відвідали заняття з елементами дослідницької діяльності в різновіковій групі «Таємниці повітря» (вихователь Рижук Л.В.) та майстер-клас з писанкарства. Усі педагогічні працівники виготовили писанки до Великоднього свята. Закінчилась зустріч обміном думками щодо покращення якості дошкільної освіти в закладах громади.

15:36 19.04.2019

Екскурсія до ВХПУ смт Гриців

Екскурсія до ВХПУ смт Гриців

18 квітня 2019 року вчителям трудового навчання, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, керівникам гуртків художньо-естетичного напряму було організовано екскурсію до ВХПУ смт Гриців, де вони мали можливість ознайомитися з роботами вчителів та учнів, перейняти досвід та знання, техніку виконання та розширити свій творчий потенціал, смаки та вподобання.

15:19 18.04.2019

Семінар-практикум організаторів виховної роботи на базі Терешківського ліцею

Семінар-практикум організаторів виховної роботи на базі Терешківського ліцею

2 квітня на базі Терешківського ліцею відбувся семінар-практикум організаторів виховної роботи на тему «Учнівське самоврядування як спосіб організації життя колективу». Під час семінару заслухали директора ліцею Н. Жарчинську, яка презентувала його роботу, виступила методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Л. Рибачук з питанням «Учнівське самоврядування як основний чинник формування суб’єкта демократичного суспільства». 

15:57 08.04.2019

Вітаємо з перемогою в обласній олімпіаді з музично-теоретичних дисциплін серед учнів ПСМНЗ Лещинського Любомира

Вітаємо з перемогою в обласній олімпіаді з музично-теоретичних дисциплін серед учнів ПСМНЗ Лещинського Любомира

29 березня 2019 року в Хмельницькому музичному коледжі ім. В.І. Заремби пройшла обласна олімпіада з музично-теоретичних дисциплін серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

20:15 02.04.2019

Книгоманія – 2019

Книгоманія – 2019

З метою особистісного розвитку дітей через заохочення їх до систематичного читання книг, підвищення суспільного значення і ролі  бібліотеки та культурної компетентності юних читачів, формування навичок самостійної роботи з книгою та аналізу прочитаного і творчого інтерпретування 22 березня 2019 року на базі Антонінського БТДЮ пройшов ІІ етап конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019». Участь у конкурсі взяли переможці І етапу у віковій категорії – учні 6 класів. Конкурс дає можливість здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.

10:41 30.03.2019

Вітаємо!

Вітаємо!

     Вітаємо з перемогами вихованців Антонінського БТДЮ 

07:56 30.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора