Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!!!

Вітаємо!!!

з 07 по 9 березня 2019 року відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат та юнаків 2008 р. н. і молодші  «Кубок памяті Місюри Петра Михайловича». Серед присутніх на змаганнях були директор Красилівської ДЮСШ О.Євтішенко, начальник відділу освіти О.Заїка, ветерани, вболівальники.

16:02 11.03.2019

Оголошення про конкурс на посаду директора музею Потоцьких

Оголошення про конкурс на посаду директора музею Потоцьких

28 вересня 2018 року відбулося відкриття «Музею Потоцьких» в Антонінах. З метою належного його функціонування та якісного обслуговування туристичних екскурсій у газеті «Красилівський вісник» №5 від 1 лютого 2019 року було опубліковано оголошення про конкурс на посаду директора «Музею Потоцьких» (на контрактній основі). Конкурсній комісії  було подано 1 заяву на посаду директора, яка розглядається.

10:14 06.03.2019

Відкрита першість Антонінської ДЮСШ з гандболу

Відкрита першість Антонінської ДЮСШ з гандболу

2 березня 2019 року відбулась Відкрита першість Антонінської ДЮСШ з гандболу серед юнаків 2002-2003 р.н. та молодші, присвячена пам’яті директора Антонінської ДЮСШ з 1990 по 2005 рр.. Л.П.Данилюка.

10:13 06.03.2019

Надання соціально-побутових послуг людям похилого віку, одиноким та інвалідам

Надання соціально-побутових послуг людям похилого віку, одиноким та інвалідам

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 20.03.2013 року №175, керуючись Законом України « Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення занятості безробітних громадян для виконання робіт, що задовольняють суспільні потреби громадян виконавчий комітет селищної ради спільно з центром зайнятості вирішили визначити видами тимчасових робіт на території Антонінської ОТГ, які мають суспільно-корисну спрямованість і відповідають потребам громади надання соціально-побутових послуг людям похилого віку, одиноким та інвалідам. Вже незабаром 6 соціальних робітників, які перебували на обліку в центрі зайнятості надаватимуть соціально-побутові послуги одиноким громадянам в Антонінській територіальній громаді. Фінансування організації надання таких послуг до яких залучаються безробітні працівники здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. І хоча надання вищезазначених послуг носить тимчасовий характер, трудові договори укладатимуться на строк, що сумарно протягом року не можуть перевищувати 180 календарних днів, це дасть додатковий час і можливість відшукати резерви для подальшого функціонування відділення надання соціальних послуг для людей похилого віку, одиноких та інвалідів.

08:33 06.03.2019

Семінар вчителів початкових класів

Семінар вчителів початкових класів

26 лютого 2019 року на базі Великоорлинської ЗОШ І-ІІ ст.  відбувся семінар-практикум «Використання інтерактивних технологій навчання молодших школярів як шлях до їх успішної пізнавальної діяльності»  для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Антонінської  ОТГ. В організаційній частині семінару відбулася презентація закладу освіти, яку підготували учні разом з педагогом-організатором Кравчук М.Я. Методист  відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Н.Е. ознайомила присутніх із особливостями розвитку сучасних дітей, надала методичні рекомендації щодо конкурсного відбору підручників для 2 класу.  Учасники семінару у практичній частині переглянули  уроки  з предмету «Я досліджую світ» у 1 класі (Українець А.О.), «Літературне читання» у 2 класі (Скоропадська С.С.), англійської мови у 3 класі (Мусатюк М.О.). Луцюк О.В. і Богуславська Н.О. разом з учнями початкових класів підготували свято до Міжнародного дня рідної мови «Квітни, мово солов’їна». У підсумковій частині семінару вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Антонінської  ОТГ обмінялися досвідом роботи в світлі впровадження Концепції «Нова українська школа».

15:20 04.03.2019

Семінар-практикум у Великосалиській гімназії

Семінар-практикум у Великосалиській гімназії

15 лютого 2019 року Великосалиська гімназія гостинно зустрічала вчителів суспільно-гуманітарного циклу закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ. У цей день відбувся семінар-практикум на тему «Формування предметних та життєвих компетентностей на уроках суспільно-гуманітарного циклу». Після презентації закладу освіти, який зробила директор  Олійник І.А., методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Н.Е. у своєму виступі звернула увагу присутніх на формування предметних та життєвих компетентностей у процесі вивчення зарубіжної літератури та іноземної мови. У практичній частині семінару було переглянуто уроки із зарубіжної літератури у 5 класі (вчитель Захарчук О.А.) та англійської мови у 2 класі (вчитель Тимчук О.О.). Також вчителі закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ побували на виховному заході «Стрітення» (Іщук Н.В.) та взяли участь у майстер-класі із виготовлення паперового жайворонка під керівництвом Вознюк І.С. Творчу майстерню «Інноваційний інструментарій сучасного вчителя-філолога» провів керівник методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ Синюк В.А. Закінчився семінар-практикум круглим столом за темою семінару.

15:18 04.03.2019

Вітаємо з перемогами викладачів та учнів   Антонінської дитячої музичної школи в обласному героїко-патріотичному фестивалі-конкурсі «Червона калина»

Вітаємо з перемогами викладачів та учнів Антонінської дитячої музичної школи в обласному героїко-патріотичному фестивалі-конкурсі «Червона калина»

14 лютого 2019 року в м. Хмельницькому відбувся обласний героїко-патріотичний фестиваль-конкурс «Червона калина». Учні та викладачі Антонінської дитячої музичної школи також взяли у ньому участь. В результаті, Венглюк Наталія (викладач – Підберезна Т.В.) зайняла ІІ місце, старша  група зразкового фольклорного гурту «Родовід» (викладач – Підберезна Т.В.) та вокальний дует «Anima» (керівник  - Войнаровський В.В.) - ІІІ місце, Коза Юлія та вокальна група викладачів були нагороджені дипломами  учасників. Дякуємо учням та викладачам, що змогли достойно виступити та здобути перемогу серед такої великої кількості учасників, а організаторам фестивалю-конкурсу  - за таке чудове дійство.

13:43 22.02.2019

Хмельницька обласна художня школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва гостинно зустріла учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи

Хмельницька обласна художня школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва гостинно зустріла учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи

7 лютого 2019 року учні та викладачі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Антонінської дитячої музичної школи завітали до Хмельницької обласної художньої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Вони мали змогу переглянути виставку робіт учнів та викладачів школи, поспілкуватися та обмінятися досвідом. На виставці були представлені роботи в різноманітних техніках. Учні отримали величезне задоволення та творчий заряд.  Дякуємо за творчість!

13:39 22.02.2019

Вітаємо учнів образотоворчого та декоративно-прикладного мистецтва з перемогою в  ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої…»

Вітаємо учнів образотоворчого та декоративно-прикладного мистецтва з перемогою в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої…»

7 лютого 2019 року учні образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Антонінської дитячої музичної школи відвідали виставку переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої…» в Хмельницькому обласному науково - методичному центрі культури і мистецтв. Ляшук Антоніна (викладач – Шмайлюк А.В.), Шмайлюк Яна (викладач – Шмайлюк А.В.), Риндюк Тетяна (викладач – Боцюн О.В.), Шумовецький Єгор (викладач – Боцюн О.В.) були нагороджені грамотами за досягнуті успіхи у навчанні, високу художню майстерність. Вітаємо учнів та викладачів з гарним результатом та бажаємо їм творчого натхнення та подальших перемог.

13:29 22.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора