Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Акція єднання «Україна – моя вишивана»

Акція єднання «Україна – моя вишивана»

22 листопада 2018 року в Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтв відбулася акція єднання «Україна – моя вишивана». Вихованці зразкового фольклорного гурту «Родовід» також долучилися до неї. Висловлюємо щиру подяку організаторам за чудове дійство та яскраві емоції.

14:14 23.11.2018

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».

10 листопада 2018року жителі селища Антоніни відзначали  День села. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

08:27 23.11.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

Вітаємо педагогічний колектив Антонінського ліцею за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі на кращу модель закладу загальної середньої освіти.

08:34 22.11.2018

Семінар вчителів початкових класів в Антонінському ліцеї

Семінар вчителів початкових класів в Антонінському ліцеї

13 листопада 2018 року на базі Антонінського ліцею  відбувся семінар-практикум-пошук «Переорієнтація акцентів освітньої діяльності у світлі Концепції Нової української школи»  для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Антонінської  ОТГ. У роботі семінару взяла участь Куян Н.А., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради.  Директор ліцею Кузнецова Г.Є. та заступник директора з навчально-виховної роботи Синюк В.А. презентували роботу закладу освіти на сучасному етапі.  Учасники семінару у практичній частині переглянули  ранкову зустріч. «Театр. Які бувають театри» у  1-А класі. (Прокопчук В.П.), фрагменти уроку української мови «Відмінювання іменників» у 4 класі (Голотребчук Т.Л.), інтегрованого уроку математики та основ здоров’я «Здорове харчування. Вітаміни» у 3 класі (Шевчук О.П.), уроку позакласного читання «Роль книги у моєму житті» у 2 класі (Синюк Л.А). Керівник методичного об’єднання вчителів початкових класів Стратенюк С.С. провела майстер-клас «Гармонія інтелекту та здоров’я», де звернула увагу присутніх на використанні в освітньому процесі піскотерапії, кольоротерапії, піснезнайки.  Вчителі початкових класів закладів освіти Антонінської ОТГ взяли участь у воркшопі «Нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя НУШ», що провела методист  відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Н.Е. У підсумковій частині семінару відбувся методичний полілог «Як переорієнтувати акценти освітньої діяльності у світлі Концепції Нової української школи?

08:28 22.11.2018

Водогони на території Антонінської ОТГ

Водогони на території Антонінської ОТГ

Станом на 15.11.2018 на території Антонінської селищної ради завершились будівельні роботи з будівництва водогонів в населених пунктах: с. Велика Медведівка, с. Великі Орлинці, с. Зелена та розпочато будівництво водогону с. Терешки, загальна протяжність яких становить 23 438 м. Загальна кошторисна вартість - 5384,792 тис. грн.. В  результаті їх прокладання до якісної питної води було підключено 320 дворогосподарств, установи освіти та фельдшерські пункти.

13:09 15.11.2018

Перші кроки старту НУШ у Антонінській ОТГ

Перші кроки старту НУШ у Антонінській ОТГ

2018 рік став початком старту Нової української школи. Відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради розроблено план заходів на 2018-2019 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

15:23 14.11.2018

День української писемності та мови

День української писемності та мови

9 листопада об 11 годині, у День української писемності та мови, з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури Українським радіо  проводився ХVІІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, до якого активно долучилися учні та вчителі закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ.

14:10 13.11.2018

Семінар вчителів фізичної культури

Семінар вчителів фізичної культури

         На виконання річного плану  роботи відділу освіти, молоді, спорту,  культури і туризму Антонінської селищної ради 06 листопада 2018 року відбувся семінар вчителів фізичної культури на тему «Інноваційні види спорту на уроках фізичної культури».

14:07 13.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора