A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Роковини з дня загибелі нашого земляка - Козловського Олександра Вікторовича

Роковини з дня загибелі нашого земляка - Козловського Олександра Вікторовича

Сьогодні, у селі Терешки відбувся мітинг- реквієм присвячений роковинам пам’яті нашого земляка, захисника України –Козловського Олександра Вікторовича, який загинув 14 березня 2023 року під час ведення бойових дій в Бахмутському районі Донецької області , внаслідок скидання осколкового боєприпасу з ворожого безпілотника , отримавши поранення несумісні з життям.

15:20 14.03.2024

Вітаємо

Вітаємо

    Протягом листопада 2023 року – лютого 2024 року проходив Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна  –  Україна!»

09:21 14.03.2024

Весняна диспансеризація 2024р.

Весняна диспансеризація 2024р.

    З метою охорони здоров’я тварин і людей та забезпечення виробництва якісної та безпечної продукції спеціалістами Красилівської дільничної лікарні ветеринарної медицини з 15 березня 2024року проводиться весняна диспансеризація великої рогатої худоби, дрібної рогатої худоби і коней, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення.

09:30 13.03.2024

Понад 16 мільйонів гривень  отримають підприємці Хмельниччини

Понад 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини

З початку року, в рамках урядової програми «єРобота: Власна справа» схвалено 68 бізнес-ідей підприємців Хмельниччини. Переможці отримають гранти на загальну суму 16 мільйонів гривень та створять 132 робочих місць. Серед отримувачів мікрогрантів -  45 осіб складають жінки, 23 – чоловіки, 2 - внутрішньо переміщених громадян.

09:39 12.03.2024

Вітаємо

Вітаємо

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір», яка проводилась на базі Хмельницького обласного центру краєзнавства, туризму та екологічного виховання учнівської молоді з  метою активізації національно-патріотичного виховання школярів, виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік.

09:36 12.03.2024

Змагання з волейболу «М’яч перемоги»  серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Антонінської селищної територіальної громади

Змагання з волейболу «М’яч перемоги» серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Антонінської селищної територіальної громади

З метою підвищення якості навчально-тренувальної роботи та пропагування здорового способу життя серед здобувачів освіти, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою і спортом, впровадження фізичної культури і спорту в повсякденний побут учнів, зміцнення їхнього здоров’я, підготовки молоді до життя і трудової діяльності 7 березня 2024 року на базі Антонінської ДЮСШ було організовано та проведено змагання з волейболу «М’яч перемоги» серед команд юнаків 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Антонінської селищної територіальної громади.  У змаганнях взяли участь команди чотирьох закладів освіти: Антонінського ліцею, Терешківського ліцею, Кременчуківського ліцею, Федорівського ліцею із загальним числом учасників  31 здобувач освіти.

09:27 12.03.2024

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”. За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень. Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

09:23 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора